O propunere bogată de produse pentru machiajul feței, ochilor și al buzelor. Corectorul estompează micile imperfecțiuni ale tenului, fardul de obraz sub formă de cremă oferă tenului un efect natural, iar cel compact îl conturează. Iluminatorul sub formă de cremă creează prețioase puncte de lumină, iar cel compact oferă un efect de lumină pură. Fardurile de pleoape compacte cu textură moale, pigmentată și ușor de estompat, permit obținerea unui rezultat flexibil și crearea unui look unic, cele sub formă de cremă intensifică rezultatul machiajului permițând crearea unor puncte delicate de lumină. Primerul pentru ochi reprezintă baza ideală pentru acestea și le sporește rezistența, iar creionul de ochi subliniază privirea și îi conferă profunzime. Rujurile strălucitoare fac ca buzele să devină definite și luminoase, rujurile clasice cu textură fondantă le îmbracă într-o culoare impecabilă, iar cele mate permit obținerea unui sofisticat efect de catifea. Glossurile super strălucitoare pun în valoare volumul buzelor. 

Calitate & Design Made in Italy

24M 25.5 g / Net Wt .90 oz

FACE
1 corector
1 fard de obraz cremă
1 iluminator cremă
1 fard de obraz compact
1 iluminator compact

EYES
1 primer
7 farduri de pleoape compacte
3 farduri de pleoape cremă
1 creion pentru ochi
1 aplicator 

LIPS
2 rujuri strălucitoare 
2 rujuri clasice
2 rujuri mate
3 gloss

Utilizează corectorul pentru a masca cearcănele și imperfecțiunile pielii. Aplică fardul de obraz cremă pe obraji pentru un efect bonne mine, sau fardul de obraz compact pe pomeți, dinspre obraji spre tâmple și invers, pentru a defini și contura fața.
Aplică iluminatorul cremă all over pe pomeți, pe podul nasului și pe arcul lui Cupidon, pentru a obține delicate puncte de lumină. Folosește iluminatorul compact, singur sau peste iluminatorul cremă all over, pentru un efect de lumină pură.