Conține produse pentru machiaj, pentru o privire radioasă și buze definite. Fardurile de pleoape compacte și sub formă de cremă, cu textură moale, pigmentată și ușor de estompat, permit obținerea unui rezultat flexibil și crearea unui look unic. 
Iluminatorul cremă oferă luminozitate zonelor în relief ale feței.
Rujurile strălucitoare fac ca buzele să devină definite și luminoase, în timp ce rujurile mate în culori bogate le îmbracă într-un sofisticat efect de catifea. Rujul clasic cu textură fondantă face buzele impecabile, cel nude oferă o culoare și o strălucire absolut naturale.
Glossul super strălucitor pune în valoare volumul buzelor.  

Calitate & Design Made in Italy

24M 10.4 g / Net Wt .36 oz

FACE
1 iluminator cremă

EYES
4 farduri de pleoape compacte
1 fard de pleoape cremă
1 aplicator

LIPS
2 rujuri strălucitoare
1 ruj mat
1 ruj clasic
1 ruj nude
1 gloss

Utilizează iluminatorul cremă all over pentru a crea puncte delicate de lumină pe pomeți, pe podul nasului și pe arcul lui Cupidon.

Aplică fardul de pleoape mai deschis în colțul ochiului și sub arcada sprâncenelor, pentru a crea prețioase puncte de lumină. Folosește tonuri intermediare pe pleoapa mobilă. Accentuează coada ochiului cu nuanța mai închisă, pentru a prelungi și a defini optic privirea.
Folosește fardul sub formă de cremă în colțul și în centrul ochiului sau pe arcadă sprâncenelor în mici cantități pentru a obține prețioase puncte de lumină cu efect glow. Sau aplică-l sub alte farduri pentru a intensifica culoarea și finishul machiajului.

Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc.
Alege-ți finish-ul:
Ruj strălucitor: pentru o culoare vibrantă cu efect de vinil
Ruj mat: pentru un sofisticat efect de catifea
Ruj clasic: pentru o culoare bogată și buze moi
Ruj nude: pentru o culoare și o strălucire absolut naturale 
Aplică glossul după ruj, în centrul buzelor, pentru un volum tridimensional. Aplică-l singur pe toată suprafața buzelor, pentru a le face super strălucitoare.