Trusă profesională destinată machiajului ochilor, buzelor și al feței. Corectoare, blush, farduri compacte cu o notă mătăsoasă, pentru o infinitate de look-uri întotdeauna diferite. Rujuri cu finish strălucitor și gloss, pentru buze foarte luminoase, rujuri mate, pentru a îmbrăca buzele într-o culoare vie și profundă. Wake Up & Make-up, Snappy Hour, Date Night, Show Must Glow On: 4 referințe pentru a crea un machiaj perfect pentru fiecare ocazie!

Calitate & Design Made in Italy

6M 9.1 g / Net Wt 0.32 oz

FACE
3 corectoare
1 fard de obraz compact

EYES
6 farduri de pleoape compacte
1 aplicator dublu

LIPS
2 rujuri mate
2 rujuri strălucitoare
2 gloss
1 aplicator dublu pentru ochi - buze

Folosește corectorul pentru a minimiza cearcănele și micile imperfecțiuni ale tenului, iar apoi folosește blush-ul pentru o piele perfectă, naturală și radioasă. Aplică fardul mai deschis în colț, în centrul ochiului și sau pe arcadă pentru a crea prețioase puncte de lumină. Folosește nuanțele medii pentru pleoapa mobilă și nuanțele mai închise pentru a accentua coada ochiului și pentru a-l prelungi. Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc. Alege-ți finish-ul:
Ruj mat: pentru un sofisticat efect de catifea.
Ruj strălucitor: pentru o culoare luminoasă cu efect de vinil.
Gloss: aplică glossul după ruj în centrul buzei pentru un efect 3D. Aplică-l singur pe toată suprafața buzelor, pentru a le face super strălucitoare.