Trusă profesională destinată machiajului ochilor, buzelor și al feței. Corectoare, blush, farduri compacte cu o notă mătăsoasă, pentru o infinitate de look-uri întotdeauna diferite. Rujuri cu finish-uri strălucitoare și clasice, gloss pentru buze foarte luminoase, rujuri mate, pentru a îmbrăca buzele într-o culoare vie și profundă. Wake Up & Make-up, Snappy Hour, Date Night, Show Must Glow On: 4 referințe pentru a crea machiajul perfect în fiecare ocazie!

Calitate & Design Made in Italy

FACE
4 corectoare
1 fard de obraz compact

EYES
1 primer
15 farduri de pleoape compacte
1 aplicator dublu pentru ochi - buze

LIPS
4 rujuri mate
4 rujuri clasice
4 rujuri strălucitoare
4 glossuri

Folosește corectorul pentru a minimiza cearcănele și micile imperfecțiuni ale tenului, iar apoi folosește blush-ul pentru o piele perfectă, naturală și radioasă. Aplică primerul, apoi fardul mai deschis în colț, în centrul ochiului și pe arcadă pentru a crea prețioase puncte de lumină. Folosește nuanțele medii pentru pleoapa mobilă și nuanțele mai închise pentru a accentua coada ochiului și pentru a-l prelungi. Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc. Alege-ți finish-ul:
Ruj mat: pentru un sofisticat efect de catifea.
Ruj clasic: pentru o culoare bogată și buze moi.
Ruj strălucitor: pentru o culoare luminoasă cu efect de vinil.
Gloss: aplică glossul după ruj în centrul buzei pentru un efect 3D. Aplică-l singur pe toată suprafața buzelor, pentru a le face super strălucitoare.