Paletă profesională dedicată machiajului ochilor, al buzelor și al feței. Primere, farduri cremă și compacte cu finish mat, satinat și perlat și eyelinere colorate pentru o privire perfectă. Rujuri cu finish mat, clasic și strălucitor și gloss pentru buze ultra luminoase. Corectoare și blush pentru un ten fără imperfecțiuni, de o luminozitate naturală; bronzer, pudre și highlighter pentru un efect contouring&strobing de make-up artist adevărat! Essential Gold și Smoky Plum, 2 versiuni pentru a fi perfectă la orice ocazie.

Calitate & Design Made in Italy

1 primer
4 farduri cremă
20 farduri de ochi compacte
1 aplicator dublu pentru ochi
4 eyelinere cremă
1 aplicator eyeliner

1 primer
2 rujuri mate
2 rujuri clasice
2 rujuri stălucitoare
1 gloss

3 corectoare
2 blush-uri compacte

contouring&strobing:
2 pudre bronzante
1 pudră
1 iluminator

Aplică corectorul, apoi blush pentru o culoare perfectă, naturală și radioasă; sau alege contouring&strobing pentru a defini și modela trăsăturile feței. Aplică primerul, apoi fardul mai deschis în colț, în centrul ochiului și pe arcadă pentru a crea prețioase puncte de lumină. Folosește tonuri medii pentru pleoapa mobilă și tonuri mai închise pentru intensificarea cozii ochiului și alungirea optică a acestuia. Aplică eyelinerul cu pensula desenând o linie precisă dinspre colțul intern spre exterior urmând forma naturală a ochilor și prelungind coada în funcție de tipul machiajului dorit.
Aplică primerul și rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc. Aplică glossul după ruj în centrul buzei pentru un efect 3D. Aplică-l ca atare pe toată suprafața buzelor pentru a le face super strălucitoare.