Candy Punk 3d Eyeshadow

Privire intensă și magnetică, aprinsă de perlele multireflex surprinzătoare care amintesc de luminile orașului. Eliberarea culorii este extremă încă de la prima aplicare cu un finish metalic.

6M | Net Wt 0.088 oz - 2,5 g 

Candy Punk Blush

Amestecul inedit de micro perle strălucitoare și pigmenți delicați și cu nuanțe de roz, fac ca pielea să fie colorată de sclipiri prețioase. Textura sa ușoară și mătăsoasă se estompează în mod perfect pe față, punând în valoare obrajii și pomeții.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy

12M | Net Wt 0.31 oz - 9 g 

Candy Punk True Lips

Creion pentru buze perfect conturate și definite, cu o culoare intensă ultra pigmentată. Dublă utilizare: utilizat ca atare, pentru un efect sofisticat mat, sau înainte de ruj, pentru a spori rezistența acestuia și pentru a crea un efect de barieră. Mina creionului este moale și alunecoasă, ușor de folosit. Aplicatorul din latex ajută la întinderea culorii în mod omogen.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Germania

24M |  Net Wt 0.042 oz - 1,2 g 

Candy Punk I’m Matt 

Noua expresie a opacului absolut! I’m Matt îmbracă buzele cu o culoare inedită, plină și profundă. Fin și extrem de senzorial, alunecă pe buze fără a le încărca și fără a le usca, dând o senzație de confort neașteptat care rezistă în timp.

Testat dermatologic
Fără parabeni
Made in Italy
Nu scoateți mina prea mult în timpul aplicării

24M |  Net Wt 0.123 oz - 3,5 g

Candy Punk 3d Eyeshadow

O pulbere compactă cu performanțe similare cu cele ale unei creme. Se întinde pe pleoapă ca o peliculă subțire, confortabilă și surprinzător de expresivă. Amestecul de rășini, ceruri și uleiuri asigură o aderență perfectă pe pleoapă. Se aplică ușor și rezistă întreaga zi.
 

Candy Punk Blush

Pulberile soft focus de ultimă generație reduc vizibil imperfecțiunile tenului, oferindu-ți o piele netedă și radioasă. Concentrația ridicată de micro-perle strălucitoare și aurii reflectă lumina, oferind tenului un extraordinar efect luminos.

Candy Punk True Lips

Formulă sa este moale și are o mare putere de acoperire. Conține Vitamina E și vitamina C cu proprietăți antioxidante și Ulei de Bumbac cu proprietăți hidratante și emoliente.

Candy Punk I’m Matt

O formulă de nouă generație cu performanțe extraordinare. Concentrația mare de pigmenți și lacuri asigură o aplicare precisă și imediată. Cerurile speciale oferă flexibilitate și lejeritate texturii, care alunecă extrem de ușor pe buze, definindu-le perfect. Textura, bogată și cremoasă, este îmbogățită cu Unt de Mango sălbatic cu proprietăți emoliente și hidratante.

Candy Punk 3d Eyeshadow

Aplică fardul direct cu degetele pentru a-i aprecia senzorialitatea unică și precizia extremă. Este suficientă doar o cantitate mică, pentru a obține o culoare absolută.

Candy Punk Blush

Aplică blush-ul pe obrajii cu mișcări circulare dinspre centrul feței și estompează către tâmple.

Candy Punk True Lips

Aplică creionul contur de buze plecând din mijlocul buzei superioare, delimitând conturul cu o linie continuă și subțire. Repetă același lucru pe buza inferioară, pornind de data aceasta din colțul exterior și terminând în mijloc. Estompează linia spre interiorul buzelor cu ajutorul aplicatorului inclus. Aplică apoi rujul pentru un efect sofisticat.

Candy Punk I’m Matt 

Aplică rujul pornind din mijlocul buzei superioare către colțuri și apoi repetă operațiunea pe buza inferioară, de data aceasta plecând de la colțuri înspre mijloc.

Nu scoateți mina prea mult în timpul aplicării