Crema BB profesională, multifuncționaă și inteligentă care combină performanţa unei creme de față cu cea a unui tratament specific anti-îmbătrânire. 
Hidratare și netezire a pielii, uniformizare și iluminare a tenului, combate semnele de îmbătrânire și previne apariția acestora, protejează de razele UV. Totul cu un singur gest. Pentru tine, pentru că ai puțin timp la dispoziție, dar nu vrei să renunți la un machiaj perfect și să lupți împotriva semnelor de îmbătrânire. Fă-ți viaţa mai uşoară!

SPF 30
Hipoalergenic
Testat dermatologic.
Oil free
Non comedogenic. 
Fără Parabeni
Fără alcool
Fabricat în Italia

Un Ingredient Activ special de ultimă generație ajută la netezirea ridurilor, conferă pielii fermitate și  păstrează structura proteică a acesteia (colagenul și elastina). Acțiunea antioxidantă a Vitaminei E și cea de calmare, reparatorie a Cerii de Albine contribuie la menținerea hidratării naturale a pielii. Pielea devine perfecționată și netedă timp îndelugat, datorită unui amestec de Siliconi ultra performanți. Factorul de protecție solară SPF 30 protejează pielea de efectele nocive ale razelor soarelui.

SPF 30
Hipoalergenic
Testat dermatologic.
Oil free
Non comedogenic.
Fără Parabeni
Fără alcool

Potrivit pentru toate tipurile de piele, poate fi aplicată ca atare sau înainte de make up.