Deschide trusa ta Pupart L și alege cum să te machiezi azi. În acest set de machiaj vei găsi tot ceea ce îți trebuie pentru un make up complet, perfect și creativ. Inventează-ți propriul look!
Un ten radiant, fără imperfecțiuni, puncte de lumină scoase în evidență, obraji sănătoși, naturali și luminoși.
Privire atrăgătoare și buze extrem de colorate, foarte lucioase și mereu hidratate.
Practica oglindă îți va fi de folos pentru retușurile de ultim moment. 
Fantastică pentru tine, perfectă pentru un cadou!

Calitate & Design Made in Italy

3 corectoare
1 pudră
1 pudră bronzantă
2 farduri de obraz compacte
1 fard de obraz cremă
3 all over-uri
1 primer pentru ochi
20 farduri de ochi compacte
2 aplicatoare duble
12 rujuri cremă

16 glossuri
oglindă

 

Față: utilizează corectorul pentru a masca cearcănele și micile imperfecțiuni ale pielii, apoi fixează cu pudră. Aplică pudra bronzantă pe pomeți și pe conturul feței pentru a-i scoate în evidență trăsăturile.

Ia o cantitate mică de blush cremă cu vârful degetelor și întinde-l pe pomeți estompând spre tâmple pentru un efect de “bonne mine”. Aplică blush-ul compact pe pomeţi, dinspre obraji către tâmple şi invers, pentru definirea și sculptarea feței. Utilizează all over-ul pentru a crea puncte de lumină pe pomeți, pe podul nasului și pe arcul lui cupidon. Îl poți folosi și pentru iluminarea decolteului.

Ochi: aplicaţi primer-ul și apoi fardul de ochi mai deschis în unghiul intern al ochiului și sub arcada sprâncenelor pentru a crea puncte de lumină. Utilizaţi tonurile medii pe pleoapa mobilă, iar pe cele închise pentru a intensifica și alungi optic colţul ochiului. Folosiți aplicatorul din dotare.

Buze: aplică rujul cremă pe întreaga suprafață a buzelor iar glossul numai în mijloc,

pentru a obține un efect de volum 3D.