A fost odată ca niciodată o prințesă care își aștepta prințul... şi în timp ce se făcea frumoasă pentru el
…trusa Principupa este dedicată prințesei din tine! Un set complet, care vă va ajuta să fiți splendide, mereu.  Un set complet cu tot ce ai nevoie pentru o față radiantă, uniformă și naturală, ochi magnetici și buze perfecte, hidratate și colorate. O oglindă practică pentru retușuri în orice moment.
Un cadou fabulos! Pregătește-te pentru prințul tău!

Calitate & Design Made in Italy

2 corectoare
1 pudră
1 pudră bronzantă
1 blush cremă
2 all over-uri
2 primere pentru ochi
8 farduri de ochi compacte
2 aplicatoare de ochi
1 creion contur ochi
1 lip balm
5 lip cream
5 gloss-uri
oglindă 

Față: utilizaţi corectorul pentru a ascunde cearcănele şi micile imperfecțiuni ale pielii, și fixați apoi cu pudră. Aplicați pudra bronzantă pe pomeți și pe conturul feţei pentru a sublinia trăsăturile. Luați o cantitate mică de blush cu vârful degetelor și întindeți-l pe pomeți cu mișcări scurte.
Aplicați all-over-ul pentru a crea puncte de lumină pe pomeți, pe podul nasului, și pe Arcul lui Cupidon. Este ideal și pentru a ilumina decolteul.

Ochi: aplicaţi primer-ul și apoi fardul de ochi mai deschis în unghiul intern al ochiului și sub arcada sprâncenelor pentru a crea puncte de lumină. Utilizaţi tonurile medii pe pleoapa mobilă, iar pe cele închise pentru a intensifica și alungi optic colţul ochiului. Folosiți aplicatorul din dotare.
Trasați cu creionul o linie mai mult sau mai puţin groasă de-a lungul bazei genelor superioare, pornind de la unghiul intern al ochiului, urmărind forma naturală a ochiului. Pentru a da mai multă profunzime privirii, aplicați creionul ca un kajal pe linia interioară a genelor inferioare.

Buze: aplicați balsamul de buze pentru a avea buzele întotdeauna moi și hidratate.
Aplicați rujul cremă pe toată suprafața buzelor și gloss-ul de buze doar în centrul acestora
pentru un efect de volum 3D.

Văzute recent

  • Pupart M

    Casetă make up pentru machiajul ochilor.